Case la tara

NOTA: Fata de casele prezentate mai jos , dispunem si de alte imobile in baza noastra de date . Informatii si detalii puteti obtine la numerele din sectiunea Contact 

________________________________________________________

Vand casa in com. Mehadica, aprox.20 km B. Herculane, 270mp. p+1, 5 camere decomandate, hol, bucatarie, pivnita, terasa, curte betonata, fantana in curte, grajd, anexe, gradina 80mp. 

Pret: 14.000 euro neg.

________________________________________________________

Avem de vanzare o casa in Gavojdia , Jud. Timis , 4 camere, baie, 3000 mp teren, bucatarie de vara, spais, camara, anexe pentru animale, canalizare, apa, asfalt,  aproape de gara.

Pret 27000 EURO negociabil

________________________________________________________

Casa de vanzare P+1 la tara in sat Lapusnicel,judetul Caras- Severin,situata la intrarea in comuna,zona de padure (Cheile Globului),30 km distanta de Baile Herculane si 30 km distanta de Cheile Nerei,compusa din parter si etal,3 camere+bucatarie+baie la etaj (total 110mp),atelier timplarie la parter (total 110mp),curtea 250 mp.
Casa de caramida arsa,locuibila, curata, parchet, gresie, faianta, terase inchise cu termopan, acoperis in stare perfecta,izolata cu polistiren, geamuri si usi duble, strada asfaltata.
Este mobilata si utilata la etaj (aragaz+butelii, frigider, calorifere electrice).
Etajul este de locuit, parterul este atelier de timplarie sau bun pentru spatiu commercial,sau se poate amenaja pentru locuit.
Canalizarea este in lucru in localitate, momentan folosim fosa septica si apa din fantana comuna.
Telefonia si internetul sint RDS,zona linistita,peisaj superb,aer ionizat negativ ca la Baile Herculane,posibilitati de agrement si drumetii.
Pret 30000 euro.

_________________________________________

Imobilul este amplasat pe Valea Bistrei (defileu care strabate distanta de cca.70 km dintre Caransebes si Hateg intre Muntii Retezat si Poiana Ruscai).
Multi spun ca Valea Bistrei este prin peisajele si salbaticia sa unul din cele mai frumoase locuri din Romania.
Datorita apropierii de granite, se ajunge la Budapesta in 4 ore, la Viena in cca 6 ore, la Thessaloniki in 8 ore etc.
Se estimeaza ca odata cu darea in folosinta a autostrazii care va trece prin Lugoj aflat la cca. 40 km distanta, timpul pentru a ajunge de la Bucuresti in zona va fi scurtat la cca. 4 ore. 
Casa, care este scoasa la vinzare este amplasata in zona orasului Otelu Rosu, in proxima vecinatate a defileului Bistra si a potecilor muntilor Poiana Ruscai.
Desi in inima orasului, amplasamentul resedintei este relativ retras si linistit; se poate spune ca iesi din casa si dupa citiva zeci de metri intri in natura.
Suprafata terenului pe care este amplasata propietatea este de 2000 mp. De-a lungul intregului perimetru este ridicat un gard masiv de caramida cu fundatie de beton cu inaltimi variabile de minim 2.5 m.
Imobilul propriu-zis este o constructie moderna relativ noua realizata in 2005, cu respectarea arhitecturii locale traditionale, avind o suprafata desfasurata de 400 mp.
Este o constructie masiva de caramida, cu acoperis de tigla, izolatii, ferestre si usi termopan, dispunind de toate utilitatile necesare : energie electrica, apa, gaz, centrala termica cu termostat interior,cabluTV,internet,
sistem perimetral de alarma etc. 
Imobilul dispune de sufragerie cu o suprafata de 65 mp avind integrat un semineu functional, un birou-dormitor elegant de 23 mp, alte 3 dormitoare de 17, 15 si respectiv 12 mp, 2 bai mari si moderne de cca 8 mp fiecare cu aerisire directa, 1 bucatarie complexa avind o suprafata de 27 mp,1 camara special amenajata cu aerisire directa de 14 mp, 1 beci uscat si perfect izolat cu amenajari complete cu o suprafata de 27 mp, si doua dressinguri deosebit de spatioase de 6 si respectiv 3 mp.
In plus imobilul mai are in componenta o terasa acoperita cu o suprafata de 36 mp, un garaj cu incalzire de 17 mp. precum si un barbeque de caramida.
Finisajele exterioare si interioare ale cladirii sint de inalta calitate imbinind armonios materiale ca : piatra de riu, sisturi viu colorate specifice zonei, gresii, faiante, lemn etc.
Instalatiile sanitare, electrice si de incalzire, electrocasnicele apartinind bucatariei sint de calitate provenind de la firme cunoscute ca Grohe, Ariston, Franke etc.
Gradina casei beneficiaza de o imbinare intre arborii fructiferi aflati pe rod si copaci si arbusti ornamentali.
Gradina mai dispune de un mini iaz cu cascada, un solar pe structura metalica, si o bolta ornamentala.
Gradina are un sistem complex de iluminat si un sistem subteran de irigatie.
Este practic o gradina-parc.
Pretul de vanzare al propietatii este de 119.000 Euro.
In pretul de vanzare al resedintei intra majoritatea obiectelor si dotarilor facute pe comanda si care apartin nemijlocit imobilului.
La cerere mobilele vechi, tablourile sau obiectele de arta pot face obiectul unor negocieri separate.
Practic casa se poate vinde si complet mobilata.

 

______________________________________________

Casa de vanzare in Glimboca,Caras-Severin,suprafata construita 180mp,compusa din;3camere,baie, bucatarie,curte150mp,bucatarie de vara,camara,2 terase(una in curte si alta in gradina),mobilata si utilata cu aparatura electrocasnica complet,incalzire centrala pe gaz,teracote daca se doreste incalzirea pe lemne,geamuri termopan,izolata exterior si in pod,toate utilitatile(apa,gaz,curent,canalizare,telefon,cablu Tv)2sopruri,gradina de 250mp cu gazon,pomi fructiferi si vie,grajd si anexe,zona linistita si centrala,drum asfaltat,vecini buni,stare imobil excelenta.Se accepta ca mod de plata programul prima casa sau credit ipotecar.Imobilul se poate vinde si nemobilat si utilat pretul se negociaza la vedere in functie de optiunea cumparatorului. Pret: 55.000 euro neg.

__________________________________________________

Casa de vanzare in Obreja,suprafata construita120mp,curte 126mp,gradina 858mp,3camere,baie,bucatarie,hol,incalzire teracote cu gaz metan,mobilata,dotata cu aparatura electrocasnica,birou,apa curenta,gaz,curent,,anexe,pomi fructiferi pe rod 50 buc. in rod,,retea de cablu TV si internet,acces auto,zona linistita.

Pret 25000euro/neg.

 

________________________________________________________

Casa de vacanta cu etaj, finalizata in 2008, comuna Sat Batran situata intre localitatile Caransebes si Baile Herculane. Accesul de la soseaua principala spre proprietate se face pe drum asfaltat (2 km). Casa are 2 camere spatioase, baie si bucatarie, complet mobilate si utilate, 2 terase. Proprietatea mai detine o magazie si fantana cu hidrofor, gradina de 3.500 metri patrati cu pomi fructiferi, posibilitate gradina de legume. Din peisajul ce imprejmuieste proprietatea face parte un rau care curge in apropierea casei (aprox. 40m in aval).Pret: 33.000 euro neg.

_________________________________________________________

 Casa de vanzare situata in Rusca Montana , caramida arsa+cruda , suprafata utila 90mp , 3 camere , bucatarie , hol , spays , anexe , garaj , curte 80mp , incalzire cu teracote pe lemne , utilitati (curent , apa) , gradina 434mp . Pret: 30.000 euro neg. 

________________________________________________________

Vand casa in Ohaba – Matnic, zona centrala, langa biserica, 4 camere, baie, bucatarie, hol, spais, camara, dependinte, pivnita. Teren 1400 mp, fantana in curte, caramida arsa. La pachet se includ 8 ha teren arabil si 1 ha padure. Pret: 20.000 euro neg.

________________________________________________________

Vand casa la Jupa, caramida combinata, la sosea, 3 camere, bucatarie, curte + dependinte 700 mp, gradina 1200 mp. Toate utilitatile. Pret 33000 euro neg.!!!

________________________________________________________

IAZ.CASA LA IAZ!!!  Casa este din caramida arsa, pivnita 50mp,curte+ gradina 500mp, poarta mare. Parter: 2 camere, einfort, hol, dressing, bucatarie, baie 20mp,spais; Mansarda: 2 camere, terasa mare, hol. Tocarie lemn. Toate utilitatile: gaz, curent apa, canalizare, etc.Pret: 37000 euro neg.

 

________________________________________________________

VAND CASA CU SPATIU COMERCIAL LA IAZ!!! Componenta: sala bar 40mp, mag. alimentar 25mp, separeu bar 20mp, grupuri sanitare, curte 200mp cu acces auto, gradina 500mp. Toate utilitatile: gaz, apa, canal, curent, etc. Pret 32000 euro neg.

 

________________________________________________________

SACU Vand casa, 4 camere, dependinte, pivnita, fantana, FS 40m, situata pe E 70, gradina 5000mp. Bonus 8700mp padure. Pret 27000 euro neg.

___________________________________________________

TURNU- RUIENI Vand casa noua, mobilata, situata in centru in spatele scolii, supraf. construita= 180mp, tocarie lemn, piscina, elevatie fundatie, teren 3000mp, pivnita 25mp. Imobilul este cu 2 niveluri: Parter- salon 44mp, bucatarie, baie, bucat. de vara, camera tehnica pt. centrala termica; Etaj- 3 camere, 3 bai, balcon. Casa are incalzire centrala racord apa si energie electrica. Posibilitate racord canalizare. Pret 60.000 euro neg.

________________________________________________________

 


Comments are closed.