Case la tara

NOTA: Fata de casele prezentate mai jos , dispunem si de alte imobile in baza noastra de date . Informatii si detalii puteti obtine la numerele din sectiunea Contact 

________________________________________________________

Vand casa superba in com. CORNEREVA jud.Caras-Severin amplasata intr-un cadru natural si peisagistic deosebit.Comuna CORNEREVA este una dintre cele mai mari comune din tara situata la poalele M-tilor Cernei si in apropierea statiunii Baile Herculane intre doua lacuri de acumulare(lacul Rusca Teregova si lacul Bogiltin) fiind beneficiara celui mai ionizat(ioni negativi) si ozonat aer din Europa.
Casa este construita intre anii 2000-2002 pe structura de beton armat si zidarie BCA,cu o suprafata construita de 780 mp si o gradina de cca.800 mp si este compusa din demisol-parter-etaj si pod mansardabil.
- DEMISOLUL–are in componenta:3 magazii,2 holuri,2 pivnite,1garaj,1 camera(30 mp),bucatarie(13 mp).
- PARTERUL– are in componenta –1 hol,3 dormitoare,1 sufragerie, 1 bucatarie,2 bai(una cu vana si a doua cu cabina de dus),1 terasa care da in gradina cu acces din bucatarie.
- ETAJUL1–este compus din–1 salon de festivitati, 3 dormitoare, 1 bucatarie,1 baie,2 balcoane cu vedere spre strada.
- PODUL–este construi solid si poate fii mansardat.
- GRADINA– are cca.800 mp avind pe suprafata ei fiind cultivati pomi fructiferi,fineata si este marginita de un piriu cu apa de munte.
Casa este locuibila imediat,este mobilata,dotata cu aparatura electrocasnica,are sobe de treacota cu bazine de inox pt incalzirea apei,are curent,apa curenta,gresie si faianta de calitate,dusumele din lemn masiv in camere,usile interioare din lemn masiv,geamurile sint din lemn masiv si duble, marmura pe scari si pe exteriorul cladirii,casa scarilor si coloanele de sustinere.
Imobilul este situat aproape soseaua principala(care este asfaltata),in curte mai are construita o bucaratie de vara,anexe,un grajd din BCA cu pod pt depozitare nutret pt animale.
Dat fiind contructia solida ,structura,dispunera geometric constructive a constructiei cit si amplasarea locatiei ,aceasta poate fii destinata unei pensiuni sau a unei case de vacanta familiale superbe avind in vedere si efectele curative a aerului din zona,agrement pe lacurile de acumulare,drumetii,etc.
Pretul de 165.000 euro este negociabil

_____________________________________________

Casa de vanzare in Loc.Stinapari,Jud Caras-Severin,localitate alipita de comuna Carbunari,la 34 km de Oravita,cu o suprafata de 70 mp,din piatra, izolata interior si exterior,compusa din 3 camere,curte si teren aferent casei de 250 mp,gradina cu pomi fructiferi de 850 mp,asezata intr-o zona superba si linistita,aproape de scoala si parcul comunei,magazine,cu un peisaj al zonei deosebit,curent electric,apa de la reteaua comunei,renovata,parchet,lambriuri,usa metalica la intrare,geamuri termopan,semineu,usi interioare schimbate,imprejmuita cu gard traditional,stare buna,casa primitoare cu un aer curat si placut ideala pt reconfortare si incarcare cu enrgie din natura atat de generoasa azonei,ocupabila imediat. Pret: 9.000 euro neg.

_____________________________________________

Casa de vanzare, situata in comuna Mehadia, jud. Caras-Severin, 7 km de Baile Herculane, pe drumul european E70, vis-a-vis de Liceul Nicolae Stoica de Hateg din Mehadia.

Casa are 300 mp locuibili, 6 camere spatioase, 2 bucatarii, 2 bai, 1 camera dressing, anexe : atelier, camera de recreere cu biliard, pivnita amenajata cu gresie si faianta.

Teren 1400 mp, front stradal 40 m.

Dotari : apa curenta, canal, incalzire centrala cu lemne

Casa prezinta foarte multe oportunitati de dezvoltare afaceri. 

Pret  :  90.000 Euro

________________________________________

Vand casa in Glimboca in suprafata de 126 mp,din caramida arsa,izolata exterior ,situata in zona centrala a comunei,aproape de riul Bistra,zona linistita,compusa din 3 camere deomandate de o veranda(coridor) ,sopru mare si betonat,bucatarie,camara,spays,curte betonata,gradina de 654 mp cu pomi fructiferi si vita de vie,o bucatarie de vara si doua camere aferente ,grajd,anexe,apa curenta,gaz metan,dusumea in toate camerele,stare buna,locuibila imediat,fintina in strada care apartine casei,sopru la cladirea anexa si grajd,sosea de acces pina la casa betonata.Se accepta ca mod de plata si credit ipotecar sau programul Prima Casa.Rugam seriozitate. Pret: 35.000 euro neg.

__________________________________________________

Vand casa in com. Mehadica, aprox.20 km B. Herculane, 270mp. p+1, 5 camere decomandate, hol, bucatarie, pivnita, terasa, curte betonata, fantana in curte, grajd, anexe, gradina 80mp. 

Pret: 14.000 euro neg.

________________________________________________________

Imobilul este amplasat pe Valea Bistrei (defileu care strabate distanta de cca.70 km dintre Caransebes si Hateg intre Muntii Retezat si Poiana Ruscai).

Multi spun ca Valea Bistrei este prin peisajele si salbaticia sa unul din cele mai frumoase locuri din Romania.
Datorita apropierii de granite, se ajunge la Budapesta in 4 ore, la Viena in cca 6 ore, la Thessaloniki in 8 ore etc.
Se estimeaza ca odata cu darea in folosinta a autostrazii care va trece prin Lugoj aflat la cca. 40 km distanta, timpul pentru a ajunge de la Bucuresti in zona va fi scurtat la cca. 4 ore. 
Casa, care este scoasa la vinzare este amplasata in zona orasului Otelu Rosu, in proxima vecinatate a defileului Bistra si a potecilor muntilor Poiana Ruscai.
Desi in inima orasului, amplasamentul resedintei este relativ retras si linistit; se poate spune ca iesi din casa si dupa citiva zeci de metri intri in natura.
Suprafata terenului pe care este amplasata propietatea este de 2000 mp. De-a lungul intregului perimetru este ridicat un gard masiv de caramida cu fundatie de beton cu inaltimi variabile de minim 2.5 m.
Imobilul propriu-zis este o constructie moderna relativ noua realizata in 2005, cu respectarea arhitecturii locale traditionale, avind o suprafata desfasurata de 400 mp.
Este o constructie masiva de caramida, cu acoperis de tigla, izolatii, ferestre si usi termopan, dispunind de toate utilitatile necesare : energie electrica, apa, gaz, centrala termica cu termostat interior,cabluTV,internet,
sistem perimetral de alarma etc. 
Imobilul dispune de sufragerie cu o suprafata de 65 mp avind integrat un semineu functional, un birou-dormitor elegant de 23 mp, alte 3 dormitoare de 17, 15 si respectiv 12 mp, 2 bai mari si moderne de cca 8 mp fiecare cu aerisire directa, 1 bucatarie complexa avind o suprafata de 27 mp,1 camara special amenajata cu aerisire directa de 14 mp, 1 beci uscat si perfect izolat cu amenajari complete cu o suprafata de 27 mp, si doua dressinguri deosebit de spatioase de 6 si respectiv 3 mp.
In plus imobilul mai are in componenta o terasa acoperita cu o suprafata de 36 mp, un garaj cu incalzire de 17 mp. precum si un barbeque de caramida.
Finisajele exterioare si interioare ale cladirii sint de inalta calitate imbinind armonios materiale ca : piatra de riu, sisturi viu colorate specifice zonei, gresii, faiante, lemn etc.
Instalatiile sanitare, electrice si de incalzire, electrocasnicele apartinind bucatariei sint de calitate provenind de la firme cunoscute ca Grohe, Ariston, Franke etc.
Gradina casei beneficiaza de o imbinare intre arborii fructiferi aflati pe rod si copaci si arbusti ornamentali.
Gradina mai dispune de un mini iaz cu cascada, un solar pe structura metalica, si o bolta ornamentala.
Gradina are un sistem complex de iluminat si un sistem subteran de irigatie.
Este practic o gradina-parc.
In pretul de vanzare al resedintei intra majoritatea obiectelor si dotarilor facute pe comanda si care apartin nemijlocit imobilului.
La cerere mobilele vechi, tablourile sau obiectele de arta pot face obiectul unor negocieri separate.
Practic casa se poate vinde si complet mobilata.

Pretul de vanzare al propietatii este de 119.000 Euro.

 

______________________________________________

Casa de vanzare in Obreja,suprafata construita120mp,curte 126mp,gradina 858mp,3camere,baie,bucatarie,hol,incalzire teracote cu gaz metan,mobilata,dotata cu aparatura electrocasnica,birou,apa curenta,gaz,curent,,anexe,pomi fructiferi pe rod 50 buc. in rod,,retea de cablu TV si internet,acces auto,zona linistita.

Pret 25000euro/neg.

 

________________________________________________________

Casa de vacanta cu etaj, finalizata in 2008, comuna Sat Batran situata intre localitatile Caransebes si Baile Herculane. Accesul de la soseaua principala spre proprietate se face pe drum asfaltat (2 km). Casa are 2 camere spatioase, baie si bucatarie, complet mobilate si utilate, 2 terase. Proprietatea mai detine o magazie si fantana cu hidrofor, gradina de 3.500 metri patrati cu pomi fructiferi, posibilitate gradina de legume. Din peisajul ce imprejmuieste proprietatea face parte un rau care curge in apropierea casei (aprox. 40m in aval).Pret: 33.000 euro neg.

_________________________________________________________

IAZ.CASA LA IAZ!!!  Casa este din caramida arsa, pivnita 50mp,curte+ gradina 500mp, poarta mare. Parter: 2 camere, einfort, hol, dressing, bucatarie, baie 20mp,spais; Mansarda: 2 camere, terasa mare, hol. Tocarie lemn. Toate utilitatile: gaz, curent apa, canalizare, etc.Pret: 37000 euro neg.

 

________________________________________________________

VAND CASA CU SPATIU COMERCIAL LA IAZ!!! Componenta: sala bar 40mp, mag. alimentar 25mp, separeu bar 20mp, grupuri sanitare, curte 200mp cu acces auto, gradina 500mp. Toate utilitatile: gaz, apa, canal, curent, etc. Pret 32000 euro neg.

 

________________________________________________________

SACU Vand casa, 4 camere, dependinte, pivnita, fantana, FS 40m, situata pe E 70, gradina 5000mp. Bonus 8700mp padure. Pret 27000 euro neg.

___________________________________________________

TURNU- RUIENI Vand casa noua, mobilata, situata in centru in spatele scolii, supraf. construita= 180mp, tocarie lemn, piscina, elevatie fundatie, teren 3000mp, pivnita 25mp. Imobilul este cu 2 niveluri: Parter- salon 44mp, bucatarie, baie, bucat. de vara, camera tehnica pt. centrala termica; Etaj- 3 camere, 3 bai, balcon. Casa are incalzire centrala racord apa si energie electrica. Posibilitate racord canalizare. Pret 60.000 euro neg.

________________________________________________________

 


Comments are closed.