Terenuri

NOTA: Fata de terenurile prezentate mai jos , dispunem si de alte imobile in baza noastra de date . Informatii si detalii puteti obtine la numerele din sectiunea Contact 

_________________________________________

Vand teren intravilan cu o suprafata de 939 mp situat pe strada Traian Doda zona unde se construieste si s-a construit noul cartier rezidential al Municipiului Caransebes.Terenul are front stradal la doua strazi,unul de pe Str.Traian Doda si celalalt front stradal de pe Str.Gradinilor,,este parcelabil in doua loturi, unul de 500 mp la un pret de 38 euro/ mp negociabil si unul de 439 mp la un pret de 38 euro/mp negociabil.Utilitatile(gaz,apa,canalizare,curent) sint dispuse pe frontul stradal de pe strada Traian Doda. Pret: 35.000 euro neg.

_____________________________________________

Vand teren arabil gradina in Campu Rosului in Caransebes,in suprafata de 6715 mp, situat vis-a vis de Complexul Comercial Eco de pe drumul care duce spre Paltinis si in Vecinatatea Statiunii Experimentale Berbecuti,cu acces din soseaua DN 58 ce face legatura dintre Caransebes-Resita pe partea dreapta vis-a vis de Balata de Pescuit.Pret: 14.000 euro neg.

 

__________________________________________ 

Vand teren in Poiana Marului, Caras-Severin, 500mp. intabulat, zona linistita, aprox.300m pana la lac, drum de acces, vedere spre M.Mic si Saua Iepii (Retezat). Front stradal 14m. Posibilitate de racordare la energie electrica si forare a unui put. Loc ideal pentru constructia unei case de vacanta. Pret 10000 euro. Negociabil sau variante, autoturism sau apartament(plus diferenta) in Timisoara.

_______________________________________________

De vanzare teren extravilan in Teius(zona Crucea Verde chiar vis-a vis de Izvor)drumul spre Minastire in suprafata de 2100 mp,cu front stradal de 15m,platou cu teren plan,acces la curent electric,drum asfaltat,izvor cu apa vis-a vis,peisaj superb. Pret 6 euro/mp negociabil.

_______________________________________________

De vanzare teren extravilan , situat in Caransebes , str. Muntele Mic , in suprafata de 14.000 mp (1,4 ha) , cu front stradal de 70 m , la soseaua Caransebes-Zervesti-Muntele Mic , la 200 m de soseaua de ocolire a orasului , vis-a-vis de fosta autobaza IRTA , ideal pentru dezvoltare imobiliara sau industriala , toate utilitatile (curent 380V si retea de medie tensiune , gaz , apa , canalizare) . Pret: 6.5 euro/mp neg.

_________________________________________

De vanzare teren cu livada in zona Teius , in suprafata totala de 38.172 mp , cu casa in suprafata de 231 mp (compusa din parter , etaj 1 , etaj 2 , mansarda) , anexa gospodareasca de 133 mp , cabana 25 mp , livada in suprafata de 30.917 mp , teren arabil 7.255 mp , utilitati : apa din fantana proprie si curent 220v si 380v . Livada are pe suprafata ei , cultura de meri , pruni , par si alte specii , este inscrisa la APIA cu suprafata de 3.07 ha , este pe rod , bine intretinuta , recolte foarte bune , zona deosebita , peisaj superb , aer ionizat , Teiusul fiind recunoscut din cele mai vechi timpuri pentru efectele curative ale aerului din zona .

Pret: 200.000 euro neg.  (cu cladiri incluse)

_______________________________________________

Vand teren zona Teius (drumul spre manastire pe dreapta) in suprafata de 7102 mp,front stradal 45m,plan (ideal pt constructii,stupine,livada etc),marginit de drumul care duce la minastire,peisaj superb,sursa de curent electric in fata terenului,pomi fructiferi (meri,nuci,ciresi,etc),vie,in vecinatate mai sint construite recent case cu balta de peste,zona linistita,aer curat (Teiusul fiind recunoscut din cele mai vechi timpuri pt efectele curative ale aerului din zona) . Din punct de vedere juridic si funciar actele sint la zi si in regula.Pretul este de 4,5 euro/mp negociabil.

________________________________________________

Vand teren in Caransebes in suprafata de 9900 mp , front stradal 22m, vis-a-vis de strand , ideal pentru dezvoltare imobiliara , utilitati (curent,apa,gaz,canalizare) . Pret: 13 euro/mp neg.

___________________________________________________

Vand parcele teren in suprafere de 400,600,700 mp in Caransebes continuarea strazii Zavoiului , zona Carbonifera , utilitati (gaz , apa , curent , canalizare foarte aproape) , exista PUZ , panorama deosebita spre Muntele Mic .  Pret: 18 euro/mp fix.

___________________________________________________

Vand teren de constructie in parcele la dorinta clientului in localitatea Borlova , la iesirea spre Muntele Mic , in zona de vile , marginit de raul Sebes , utilitati (apa , curent). Pret: 11 euro/mp neg

___________________________________________________

Vand teren intravilan, Poiana – Marului, 9125 mp, cu acces auto si acces curent electric. Terenul este situat la coada lacului de acumulare, avand hotar paraul Sucu, zona plana, ideala pentru dezvoltare pensiune turistica.

___________________________________________________

VAND URGENT TEREN CU CLADIRI, IN SUPRAFATA DE 2388 MP, IN TIMISOARA, P-TA BISERICII, IN ZONA 0 A ORASULUI, CU TOATE UTILITATILE. TERENUL ESTE PRETABIL PENTRU CONSTRUCTII DE TIPUL: HOTEL, CENTRU MEDICAL, SPATII BIROURI, ETC. PRET: 2.000.000 euro.

___________________________________________________

Vand teren 15.500 mp, pentru dezvoltare industriala sau depozit comercial, cu toate utilitatile, inclusiv gaz metan, intravilan, acces CFR. Zona gara Tiglarie. Pret 20 euro/mp.

___________________________________________________

Vand teren in Poiana- Marului, 6500mp, in vecinatatea Pensiunii Lupul Singuratic, zona deosebita, situat cu o latura pe malul lacului de acumulare, partial impadurit. Pret negociabil.

___________________________________________________

Vand gradina in intravilan, 4000mp, cu FS 15m la DJ spre M-tele Mic, situata intre Turnu- Ruieni si Borlova. Gradina are o casa rustica( salas), fantana si posibilitate de racord la reteaua de energie electrica. Pe teren este infiintata o plantatie de pomi fructiferi pe rod. Pret vanzare: 22000 euro negociabil.

 ___________________________________________________

2.Oferta de vanzare terenuri in statiunea Poiana Marului, jud.Caras-Severin, Romania, cu suprafete cuprinse intre 500mp si 100.000mp, diferite zone, acces utilitati, posibilitate turism montan, posibilitate agrement nautic pe lacul de acumulare, pescuit. Preturi negociabile

___________________________________________________

3.Oferta de vanzare terenuri in zona lacului de acumulare Rusca-Teregova, zona pitoreasca, posibilitati agrement nautic, pescuit, turism montan.Diferite suprafete in functie de preferinte. Acces utilitati. Preturi negociabile.

___________________________________________________

4. Vand teren Poiana Marului, aproape de lac  10.000mp

___________________________________________________

5. Oferta de vanzare terenuri in zona turistica Borlova-Muntele Mic posibilitati agrement, turism montan, acces telescaun muntele mic, suprafete cuprinse intre 500 si 8000 de mp. pret 10 euro/mp negociabil

Comments are closed.