Vand Casa De Vacanta-Rezidentiala+ 2 Corpuri Si Teren De 3748 mp in LocBautar,Caras-Severin

 • 248.000 € Negociabil
 • Data publicarii: 29/08/2020
  • Bautar, Caras-Severin
 • Pret:

  248.000 € Negociabil
 •  

    SV Imobiliare Serv Srl Caransebes va ofera spre vinzare casa de vacanta sau rezidentiala superba ,moderna,cu o suprafata construita de 351 mp si suprafata utila de 291 mp compusa din Parter+Mansarda, inca 2 corpuri si anexe, teren  cu suprafata totala de 3748 mp,situata central in localitataea Bautar,Zona Valea Bistrei,jud.Caras-Severin si compusa din:


  -CORPUL 1 - PARTER - cu o suprafata construita de 181 mp si suprafata utila de 150 mp are in componeta : 1 living,1 sufragerie(pranzar,loc de servit masa),1 dormitor,1 baie,1 bucatarie,1 spays(camara alimente),2 terase exterioare,curte cu gazon in fata cadirii si in spatele acesteia,1 garaj acoperit.


  -CORPUL 1 - MANSARDA - dispune de o suprafata construita de 170 mp si o suprafata utila de 140 mp si compusa din : 3 dormitoare,1 living,2 spatii de joaca pt copii,1 baie,1 terasa exterioara.


  -CORPUL 2 - are o suprafata de 41 mp,atre destinatia de bucatarie de vara si mai dispune de 1 baie.


  -CORPUL 3 - in suprafata de 37 mp cuprinde Camera Tehnica pt centrala termica de 20 si Magazia de Lemne si Peleti de 17 mp.


  -ANEXA (casuta de lemn)-de 16 mp.


  -TERENUL (gradina) -cu o suprafata de circa 2900 mp,imprejmuit, are pe suprafata sa pomi fructiferi de toate speciile,flori si plante ornamentale.


       Amplasat intr-o zona centrala a localitatii Bautar pe o strada linistita  cu intrun cadre peisagistic deosebit,imobilul este o constructie solida din caramida Phototerm cu cadre,stlpi si centuri,placa intre etaje toate din beton armat,dipune de finisaje si materiale folosite de caliate superioara,este izolata exterior,la fel si cele doua corpuri auxiliare,este impremuita cu gard din zidarie( la intrare cu gard zidit si fier forjat si poarta de acces auto si pietonal tot din fier forjat),curtile exterioare si interioare sunt cu gazon si pavate aleile de acces cu dale din beton.


       Facilitatile si Imbunatatirile locatiei cuprind urmatoarele : gresie,faianta,parchet laminat,geamuri si usi termopan,usi interioare import Germaniacentrala termica pe peleti si lemne cu puffer 400l (recipient mentinere apa calda) ,boyler electric pt apa calda,instalatie de incalzire pe cupru,calorifere,apa asigurata de fantana proprie,curent,fosa septica de 40 mc,acoperis din tigla si pod cu izolatie termica.Imobilul se vinde complet mobilat si utilat(mobila marca Rovere si materiale de provenienta Italia) la cheie.


   Dat fiind amplasarea(zona Vaii Bistrei),facilitatile,constructia,oportunitatile,calitatea terapeutica a aerului din zona etc, locatia se incadreaza cu succes in sfera investitiilor rezidentiale,de vacanta sau mini-pensiune.Din punct de vedere juridic si funciar imobilul este cu actele la zi putand fii tranzactionat imediat.Rugam Maxima Seriozitate.


     Vanzarea imobilului se poate face numerar,cerdite bancare de oeice tip sau in doua rate cu achitarea a cel putin jumatate din suma de vanzare ,la semnarea promisunii bilaterale de vanzare cumparare (antecontractului de vanzare)iar cea de a doua rata sa nu depaseasca 12 luni(1 an),atunci cand ese semneaza contractul de vanzare final.


        Pretul de vanzare este de 248000 euro/negociabil.


  Video Prezentare Cu Fond Muzical:https://youtu.be/ahUbUUQQLDs


   


   

  Share prin email Share on Facebook Share pe Twitter Share pe Google+ Share pe LinkedIn Pin pe Pinterest

  Informatii utile

  • Contact Manager: Murgoi Viorel - 0722207034 / office@svimobiliare.ro
  • Aceasta proprietate a fost vizualizata de 667 ori de la data publicarii
  • Firma noastra se ocupa de toate demersurile juridice , tranzactionale si funciare a tranzactiei.
  • Consultanta juridica , funciara si financiar bancara este gratuita!
  • Publicitatea , publicarea , prezentarea si promovarea de orice tip a proprietatilor , sunt incluse in gratuitatile oferite de fima noastra.
  • Comisionul practicat de agentie este de 2% doar in momentul vanzarii/cumpararii proprietatii sau 60% din valoarea unei chirii in momentul inchirierii.
  • Toate proprietatile aflate in baza de date a agentiei sunt verificare si corespund din punct de vedere juridic si funciar.
  • Pentru plasarea de reclame publicitare pe site-ul nostru va rugam sa consultati pagina Advertise
  • Va stam la dispozitie telefonic in fiecare zi dupa ora 9:00 AM
  • Toate informatiile clientilor si partenerilor nostri sunt confidentiale.
  • Cloud hosting starting at $49.95,24/7 premium technical support, cPanel,WHM, SSH access

  Proprietati similare