Vand Casa De Vacanta-Rezidentiala Si Teren 523 mp In poiana Marului- Scorilo,Caras-Severin

 • 185.000 € Negociabil
 • Data publicarii: 14/09/2021
  • Str. Episcopiei , Nr.8 , Et.1 , Cam.6, Zavoi, Caras-Severin
 • Pret:

  185.000 € Negociabil
 •  

  Pt prezentare  video accesati linkul :https://youtu.be/GpwxHZkhEfM


  SV Imobiliare Serv Srl Caransebes va ofera spre vinzare casa de vacanta sau rezidentiala superba ,moderna,cu o suprafata construita de 210 mp si suprafata utila de 175 mp compusa din Parter(cu doua corpuri)+Mansarda, teren  cu suprafata totala de 523 mp,situata central in Statiunea Turistica Poiana Marului(Scorilo),jud.Caras-Severin si compusa din:


      - PARTER - CORPul 1-  are in componeta : 1 terasa exterioara la intrare,1 hol de acces si tranzit,1 living,1bucatarie open space,1 dormitor,1 baie,1 bucatarie,2 debarale casa scarilor,1 camera tehnica pt centrala termica,1 magazie pt depozitare lemne si diverse,curte cu gazon in fata cladirii si in spatele acesteia imprejmuita cu gard metalic si soclu din beton armat cu piatra aparenta si poarta de acces auto si pietonala din fier forjat..


  - PARTER - CORPUL 2 - este compus din :1 terasa exterioara acoperita cu barbeque,1 bucatarie,1 camera,1 baie,1 camera tehnica


  -- MANSARDA - dispune de  : 1 hol de acces si tranzit, 3 dormitoare,1 baie,1 debara, 3 terase exterioare.


   


    -TERENUL -cu o suprafata de circa ,imprejmuit, are pe suprafata sa pomi fructiferi ,flori si plante ornamentale.


       Situata in zona centrala intr-un cadru natural si peisagistic deosebit, in statiunea  cu cel mai ozonat si ionizat aer( cu puritate de circa 95-97%) din Romania si chiar din Europa respectiv Poiana Marului-Scorilo,Jud. Caras Severin pe o strada linistita si intr un cadru natural si peisagistic deosebit,imobilul este o constructie solida din caramida Phototerm cu cadre,stlpi si centuri,placa intre etaje toate din beton armat,dipune de finisaje si materiale folosite de caliate superioara,este izolata exterior.  


  Facilitatile si Imbunatatirile locatiei cuprind urmatoarele : gresie,faianta,parchet laminat,geamuri si usi intrare termopan,usi interioare panel,centrala termica pe lemne ,boyler electric pt apa calda,instalatie de incalzire pe cupru,calorifere,apa asigurata de fantana proprie(put forat cu hidrofor),curent,2 fose septice ,acoperis din tabla Lindab si pod cu izolatie termica.Imobilul se vinde complet mobilat si utilat complet, la cheie.


   Dat fiind amplasarea,facilitatile,constructia,oportunitatile,calitatea terapeutica a aerului din zona etc, locatia se incadreaza cu succes in sfera investitiilor rezidentiale,de vacanta sau mini-pensiune.Din punct de vedere juridic si funciar imobilul este cu actele la zi putand fii tranzactionat imediat.Rugam Maxima Seriozitate.


    Vanzarea imobilului se poate face numerar,credite bancare de orice tip sau in doua rate cu achitarea a cel putin jumatate din suma de vanzare ,la semnarea promisunii bilaterale de vanzare cumparare (antecontractului de vanzare)iar cea de a doua rata sa nu depaseasca 6 luni,atunci cand ese semneaza contractul de vanzare final.


        Pretul de vanzare este de 185000 euro/negociabil.  Detalii

  Tipul tranzactieiDe vanzare
  Numarul de camere:0
  Numarul de bai:0
  Balcoane:0
  Compartimentare:Decomandat
  Suprafata totala(mp)0
  Suprafata utila(mp)0
  Etajul:0
  Date contact:Murgoi Viorel,tel 0722207034
  Share prin email Share on Facebook Share pe Twitter Share pe Google+ Share pe LinkedIn Pin pe Pinterest

  Informatii utile

  • Contact Manager: Murgoi Viorel - 0722207034 / office@svimobiliare.ro
  • Aceasta proprietate a fost vizualizata de 659 ori de la data publicarii
  • Firma noastra se ocupa de toate demersurile juridice , tranzactionale si funciare a tranzactiei.
  • Consultanta juridica , funciara si financiar bancara este gratuita!
  • Publicitatea , publicarea , prezentarea si promovarea de orice tip a proprietatilor , sunt incluse in gratuitatile oferite de fima noastra.
  • Comisionul practicat de agentie este de 2% doar in momentul vanzarii/cumpararii proprietatii sau 60% din valoarea unei chirii in momentul inchirierii.
  • Toate proprietatile aflate in baza de date a agentiei sunt verificare si corespund din punct de vedere juridic si funciar.
  • Pentru plasarea de reclame publicitare pe site-ul nostru va rugam sa consultati pagina Advertise
  • Va stam la dispozitie telefonic in fiecare zi dupa ora 9:00 AM
  • Toate informatiile clientilor si partenerilor nostri sunt confidentiale.
  • Cloud hosting starting at $49.95,24/7 premium technical support, cPanel,WHM, SSH access

  Proprietati similare