Vand casa superbaDE LUX P+M+POD,cu teren si anexe,str Iancu Laurentiu,Caransebes jud. CS.

 • 175.000 € Negociabil
 • Data publicarii: 09/10/2019
  • Caransebes, Caras-Severin
 • Pret:

  175.000 € Negociabil
 •  

       SV Imobiliare Caransebes va ofera spre vânzare o superba casa DE LUX compusa din P+M+POD avand curte interioara si curte in fata casei, teren aferent de 720 mp si anexe in Caransebes, str Iancu Laurentiu(fosta Sub Deal),avand o suprafata construita de 240 mp,suprafata utila de 190 mp,constructia fiind finalizata in anul 2014.


       Imobilul este o constructie solida din caramida Phoroterm si beton armat cu stalpi si centuri de rezistenta ,planseul dintre etaj si mansarda fiind tot din beton armat cu izolatie termica din polistiren, planseul dintre mansarda si pod este  pe grinzi cu izolatie termica si placat cu scandura la exterior si placi rigips la interior, dispus astfel:


        PARTERUL - este compus din 1 terasa exterioara acoperita,1 antreu cu dresing,  1 living(salon), 1 pranzar(loc de servit masa), 1 bucatarie +camara(spays),1 baie de serviciu,1camera tehnica,1 spatiu de depozitare sub casa scarii,1 garaj deschis.


        MANSARDA - are in componenta 1 hol de acces si tranzit,2 dormitoare,2 dresinguri,1 birou(camera),2 bai,1 terasa exterioara.


        PODUL - este construit de asa natura ca poate fi utilizat ca spatiu de depozitare diverse find foarte bine izolat inclusiv acoperisul are izolatie si folie anticondens.


        ANEXELE - sunt compuse din 1 magazie de depozitare diverse,1 barbeque cu cuptor de paine, gratar etc,spatiu verde,si loc de amenjat piscina,spatiu ingradit pt caini.


        FACILITATI SI IMBUNATATIRI - casa  dispune de finisaje de calitate superioara,materiale de calitate superioara, geamuri termopan tripan,usi de acces din exterior de termopan si lemn masiv,usi interioare din lemn masiv cu geam,gresie,faianta de calitate superioara,scari din lemn cu balustrada din fier forjat pt acces la mansarda, 2 centrale termice pe gaz cate una  pt fiecare nivel,instalatie de incalzire pe cupru si calorifere la mansarda,incalzire in pardoseala la parter,izolatie exterioara cu polistiren  de 10 cm,dispune de toate utilitatile(gaz,canalizare,apa,curent 220V-380V ),mini statie de epurare,gazon si spatii verzi cu arbori exotici,acoperis din tabla Lindab,parcare pt 3 masini,intrare auto avand poarta cu telecomanda,senzori de miscare si intalatie pt supraveghere video imprejmuire proprietate cu gard din plasa cu poilicarbonat, stalpi de piatra si soclu tot din piatra.


      Dat fiind amplasarea intr-o zona linistita cu o panorama superba spre Muntele Mic,facilitatile si proiectul dupa care a fost construita,imobilul se incadreaza cu succes in in categoria investitiilor rezidentiale sau casa de vacanta.


       Casa se vinde partial mobilata si utilata,se accepta ca mod de plata numerar,credite ipotecare de orice tip sau plata in doua rate cu antecontract de vanzare cumparare si achitarea la prima rata a cel putin jumatate din suma de vanzare iar a doua rata sa fie achitata in maxim 1 an de zile cand se va face contractul de vanzare final.Din punct de vedere juridic si funciar imobilul este cu actele la zi putand fii achizitonat si ocupat imediat.


        Pretul de vanzare este de 175000 euro/negociabil

  Share prin email Share on Facebook Share pe Twitter Share pe Google+ Share pe LinkedIn Pin pe Pinterest

  Informatii utile

  • Contact Manager: Murgoi Viorel - 0722207034 / office@svimobiliare.ro
  • Aceasta proprietate a fost vizualizata de 1280 ori de la data publicarii
  • Firma noastra se ocupa de toate demersurile juridice , tranzactionale si funciare a tranzactiei.
  • Consultanta juridica , funciara si financiar bancara este gratuita!
  • Publicitatea , publicarea , prezentarea si promovarea de orice tip a proprietatilor , sunt incluse in gratuitatile oferite de fima noastra.
  • Comisionul practicat de agentie este de 2% doar in momentul vanzarii/cumpararii proprietatii sau 60% din valoarea unei chirii in momentul inchirierii.
  • Toate proprietatile aflate in baza de date a agentiei sunt verificare si corespund din punct de vedere juridic si funciar.
  • Pentru plasarea de reclame publicitare pe site-ul nostru va rugam sa consultati pagina Advertise
  • Va stam la dispozitie telefonic in fiecare zi dupa ora 9:00 AM
  • Toate informatiile clientilor si partenerilor nostri sunt confidentiale.
  • Cloud hosting starting at $49.95,24/7 premium technical support, cPanel,WHM, SSH access

  Proprietati similare