Vand Cabana de Vanatoare Si Teren De 3 Ha in Loc.Bozovici,Jud.Caras-Severin

 • 79.000 € Negociabil
 • Data publicarii: 05/10/2021
  • Bozovici, Caras-Severin
 • Pret:

  79.000 € Negociabil
 •  

   


  https://www.youtube.com/watch?v=8QRVfGT_vkM


  Pt prezentare video accesati linkul de mai sus:


  SV Imobiliare Serv Srl Caransebes va ofera spre vinzare Cabana de Vanatoare +teren aferent de 3 Ha cu un lac natural de 7000 mp cu drept folosinta,amplasata pe raza Comunei Bozovici,jud. Caras -Severin, la circa 1,2 Km de localitate cu acces pe un drum pietruit.


      Cabana este o constructie din caramida arsa si BCA cu fundatie din beton armat,avand o suprafata construita de 448 mp,suprafata utila de 350 mp si este compusa din:


      PARTERUL - care are in componenta : 1 terasa exterioara,1 hol de acces si tranzit,1 baie cu dus si vana,1 spays(camara),1 bucatarie,1 dormitor,1 living sau sala cu trofee de vanatoare(urs,cerb,caprior,lup,jder,hermelina,mistret etc),1 scara de acces la mansarda.


       MANSARDA - se compune din : 3 dormitoare,1 terasa interioara,1 hol de acces si tranzit,1 camera tehnica.


        TERENUL - are 3 Ha si detine pe suprafata lui pomi fructiferi(pruni,nuci,ciresi,visini,piersici,pruni,meri,peri,gutui etc),padure(circa 1 ha),gradina de legume,teren arabil si la aproximativ 500 de m de cabana este un lac natural populat(cu crap oglinda,crap de consum,caras) cu un luciu de apa de circa 7000 mp cu drept defolosinta.De asemenea pe teren sunt amplasate 2 observatoare pt asteptarea si urmarirea vanatului.


         IMBUNATATIRi SI FACILITATI - locatia dispune de curent electric (asigurat de panouri voltaice,un sistem eolian de ajutor pt panouri si un generator Honda de 6 KW),apa curenta asigurata de la captarea unui izvor ce se afla pe proprietate,incalzirea este asigurata de de 2 sobe metalice pe lemne,gresie,faianta,dusumea,izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm,izolatie interioara cu rigips,izolatie acoperis,instalatie supraveghere video cu aplicatie pe telefon,internet telecom,televiziune si telefon digi,Barbeque cu cuptorita(test sau cuptor de paine,fripturi de miei,purcei,carne de vanat etc) .Cabana se vinde la cheie, complet mobilata, utilata , dotata cu aparatura electrocasnica,si toate trofeele de vanatoare.


           Situata intr-un cadru natural si peisagistic deosebit din zona Banatului De Munte respectiv (la 10 km de Cascada Bigar,Cheile Nerei-Lacul Dracului 22 km,Morile De La Rudaria(Eftimie Murgu) 12 km,Varful Gozna 8 km,Baile Herculane 45 km,Orsova-Dunare 60 km) locatia este o oaza de liniste si incarcare cu energie dat fiind aerul curat cu efecte curative deosebite pt sanatate iar pt doritorii de vanatoare fondul cinegetic ofera o gama variata de vanat(mistret,cerb,caprior,lup, urs,iepuri,jder,vulpe,etc) fapt ce include locatia in sfera investitiilor pt case de vacanta sau cabana de vanatoare.Rugam maxima seriozitate.


             Achizitia proprietatii se poate face numerar,prin virament bancar sau plata in 2 transe.La prima transa se achita cel putin jumatate din suma de vanzare in baza unui antecontract de vanzare cumparare la notariat iar transa a doua se poate achita in maxim 12 luni atunci cand se semneaza contractul de vanzare final si se atribuie dreptul de proprietate.


           Pretul de vanzare este de 79000 euro/negociabil

  Detalii

  Tipul tranzactieiDe vanzare
  Numarul de camere:0
  Numarul de bai:0
  Balcoane:0
  Compartimentare:Decomandat
  Suprafata totala(mp)0
  Suprafata utila(mp)0
  Etajul:0
  Date contact:Murgoi Viorel,tel 0722207034
  Share prin email Share on Facebook Share pe Twitter Share pe Google+ Share pe LinkedIn Pin pe Pinterest

  Informatii utile

  • Contact Manager: Murgoi Viorel - 0722207034 / office@svimobiliare.ro
  • Aceasta proprietate a fost vizualizata de 409 ori de la data publicarii
  • Firma noastra se ocupa de toate demersurile juridice , tranzactionale si funciare a tranzactiei.
  • Consultanta juridica , funciara si financiar bancara este gratuita!
  • Publicitatea , publicarea , prezentarea si promovarea de orice tip a proprietatilor , sunt incluse in gratuitatile oferite de fima noastra.
  • Comisionul practicat de agentie este de 2% doar in momentul vanzarii/cumpararii proprietatii sau 60% din valoarea unei chirii in momentul inchirierii.
  • Toate proprietatile aflate in baza de date a agentiei sunt verificare si corespund din punct de vedere juridic si funciar.
  • Pentru plasarea de reclame publicitare pe site-ul nostru va rugam sa consultati pagina Advertise
  • Va stam la dispozitie telefonic in fiecare zi dupa ora 9:00 AM
  • Toate informatiile clientilor si partenerilor nostri sunt confidentiale.
  • Cloud hosting starting at $49.95,24/7 premium technical support, cPanel,WHM, SSH access

  Proprietati similare