Vand Casa Cu 4 corpuri+Curte+Anexe+Gradina In Loc.Iaz,Jud.Caras-Severin.

 • 390.000 € Negociabil
 • Data publicarii: 25/06/2022
  • Obreja, Caras-Severin
 • Pret:

  390.000 € Negociabil
 •  

      Pt prezentare video accesati linkul:https://www.youtube.com/watch?v=-wkPgUqt2Uw


        SV Imobiliare Caransebes va ofera spre vânzare casa cu 4 corpuri +curte+ gradina si anexe,situata in Loc. Iaz,com.Obreja,Jud Caras Severin la 3 Km de Caransebes si 14 Km de Otelu Rosu, cu o suprafata totala case+curte+anexe si gradina de 2892 mp dispuse astfel:


       CORPUL 1 - a fost renovat total in anul 2013 si este compus din: 1 ainfort (sopru,sub poarta),curte,3 holuri de acces si tranzit,3 dormitoare, 1sufragerie,1baie,1 bucatarie,1 pivnita,1 camera cu acces din ainfort ,1 fantana in curte.


        CORPUL 2 -  este o constructie noua P+1 care a fost finalizata in anul 2018 si are in componenta : curte dalata cu pavele , piscina , la parter detine 1 bucatarie open space, 1 spatiu pt servit masa (pranzar),1 spays (camara), casa scarii , iar la etaj imobilul dispune de 1 hol de acces si tranzit ,1 dormitor matrimonial,1 baie,1 terasa exterioara


         FACILITATI SI IMBUNATATIRI :cele doua corpuri dispun de incalzire centrala pe gaz asigurata de o centrala turbo cu instalatie de incalzire pe cupru,izolatie exterioara , gresie , faianta , parchet , finisaje de calitate superioara , supraveghere video , geamuri termopan , usi interioare si exterioare termopan si lemn, acoperis cu tigla Tondak cu izolatie,se vand mobilate complet si utilate cu aparatura electrocasnica completa si de marca superioara.


          CORPUL 3 - este compus din curte pavata cu dale,1 garaj cu spatiu de depozitare diverse si acces din strada , 1 salon,1 baie,1 terasa exterioara pe structura de lemn  acoperita cu policarbonat , pavata la sol cu gresie si are ca imbunatatiri si facilitati urmatoarele: incalzire asigurata de 2 centrale termice una pe lemne si peleti iar una pe gaz,izolatie exterioara,geamuri termopan,usi interioare si exterioare termopan,acoperis cu tigla Tondak cu izolatie.


          CORPUL 4 - are in componenta 1 hol de acces si tranzit ,1 bucatarie, cu spays (camara),1 antreu , 2 dormitoare,1 baie , este mobilat complet , geamuri si usi termopan , izolatie exterioara , aer conditionat , acoperis tigla cu izolatie.


          GRADINA  are o suprafata generoasa de 1750 mp si are pe are in componeta 1 sera functionala,pomi fructiferi(meri,peri,caisi,cresi,visini) 


           Proprietatea dispune de toate utiltatile (gaz,curent 220V-380V, apa, canlizare) , este situata intr-o zona linistita si cu un potential deosebit de dezvoltare si functionare.


          Avand in vedere amplasarea,oportunitatile si facilitatile pe care le are imobilul acesta se incadreaza cu succes in sfera investiilor rezidentiale ,de vacanta sau economico social(camin de seniori,clinica medicala,centru de recuperare etc). Din punct de vedere juridic si funciar proprietate este cu actele la zi putand trazactionata si ocupata imediat.Rugam maxima seriozitate.


           Se accepta ca mod de plata numerar,credite bancare sau plata in doua transe cu achitare a cel putin jumatate din suma de vanzare la semnarea antecontractului de vanzare notarial la prima transa iar transa a doua se achita in maxim 12 luni atunci cand se semneaza contractul de vanzare final si se preda imobilul.


           Pretul de vanzare este de 390000 euro/negociabil

  Detalii

  Tipul tranzactieiDe vanzare
  Numarul de camere:0
  Numarul de bai:0
  Balcoane:0
  Compartimentare:Decomandat
  Suprafata totala(mp)0
  Suprafata utila(mp)0
  Etajul:0
  Date contact:Murgoi Viorel,tel 0722207034
  Share prin email Share on Facebook Share pe Twitter Share pe Google+ Share pe LinkedIn Pin pe Pinterest

  Informatii utile

  • Contact Manager: Murgoi Viorel - 0722207034 / office@svimobiliare.ro
  • Aceasta proprietate a fost vizualizata de 99 ori de la data publicarii
  • Firma noastra se ocupa de toate demersurile juridice , tranzactionale si funciare a tranzactiei.
  • Consultanta juridica , funciara si financiar bancara este gratuita!
  • Publicitatea , publicarea , prezentarea si promovarea de orice tip a proprietatilor , sunt incluse in gratuitatile oferite de fima noastra.
  • Comisionul practicat de agentie este de 2% doar in momentul vanzarii/cumpararii proprietatii sau 60% din valoarea unei chirii in momentul inchirierii.
  • Toate proprietatile aflate in baza de date a agentiei sunt verificare si corespund din punct de vedere juridic si funciar.
  • Pentru plasarea de reclame publicitare pe site-ul nostru va rugam sa consultati pagina Advertise
  • Va stam la dispozitie telefonic in fiecare zi dupa ora 9:00 AM
  • Toate informatiile clientilor si partenerilor nostri sunt confidentiale.
  • Cloud hosting starting at $49.95,24/7 premium technical support, cPanel,WHM, SSH access

  Proprietati similare