Vand vila superba situata intr-un ansamblu rezidential pe Calea Severinului in Caransebes,

 • 165.000 Euro €
 • Data publicarii: 28/06/2016
  • ACR-ului, Caransebes, Caras-Severin
 • Pret:

  165.000 Euro €
 •  

  Vand casa superba situata intr-un ansamblu rezidential de vile pe Calea Severinului in Caransebes,compusa din 2 corpuri si teren de 500 mp.
  CORPUL 1--- a fost renovat si finisat in anul 2014 , are o suprafata utila de 384 mp, suprafata construita de 480 mp din BCA ,grinzi si plansee din beton armat si are in componenta:
  DEMISOL---- cu garaj , poarta prevazuta cu telecomanda, doua boxe,instataltie de curent elactric pt iluminata si instalatie de apa si canalizare.
  PARTER-- compus din hol de acces cu usa la intare anti efractie,salon de primire oaspeti cu semineu si bar cu toate utilitatil,,baie,sufragerie,bucatarie open sapce si acces in curte interioara,casa scarilor si scara de acces din lemn masiv in forma de spirala.parchet de bambus de mare trafic si parchet natur,gresie si faianta de calitate deosebita.usi interioare din lamn masiv.
  Bucatarie dotata cu apataura elctrocasnica de firma si compusa din frigider,dulapuri stil combina,masina de spalat vase,mobilata complet ,aragaz,hota,cuptor electric,geamuri termopan plus lemn.Bucataria are geamuri termopan si lemn cu rulouri,usa de acces in curtea interioara din termopan.
  ETAJUL 1--- este compus din:,hol de acces si casa scarii, 3 dormitoare mobilate complet,baie cu jacuzzi,2 terase exterioare,geamuri de lemn duble si geamuri termopan pe o parte de cladire,1 teracota,parchet natur,gresie si faianta de calitate,usi interioare din lemn masiv.
  ETAJUL 2-- compus din: hol de acces,3 camere mobilate,baie cu cabina de dus,3 dresinguri,baie cu cabina de dus,gresie faianta de calitate,parchet natur ,usi interioare din lemn masiv,acces de urcare in pod.Podul este amenajat si se poate mansarda structura de rezistenta pemitind aceasta.
  Imobilul este izolat exterior are incalzire centrala asigurata de o centrala pe gaz si cu calorifere din fonta,are instalatia electrica,de apa,canalizare noi,mai are sursa de apa proprie cu filtru de purificare asigurata de un put forat la 8 m adincime cu hidrofor si de asemenea apa de la reteaua orasului consumul facindu-se dupa preferinta proprietarului,retea de canalizare,curent,gaz.
  CORPUL 2 --- cu o suprafata utila de 128 mp are o curte interioara de 160 mp care este prevazuta cu barbeque,cuptor de piine,afumatoare, sursa de apa,curent electric,spatiu de relaxare,pomi frutiferi,vie si este compus:
  PARTER -- compus din : hol de acces , 1 sufragerie ,2 camere mobilate si utilate complet casa scarii din lemn masiv, parchet,gresie,faianta,geamuri termopan,usi interioare din lemn,geamuri si usa intare termopan,casa scarii si scar de acces la etaj din lemn masiv,
  ETAJ 1 -- compus din 2 camere mobilate complet,bucatarie dotata si utilata cu aparatura electrocasnica,baie ,geamuri termopan,usi interioare lemn masiv,,parcchet,gersie faianta,2 dresinguri,terasa exterioara,gradina in spatele imobilului si intare separata fata de corpul 1.
  Corpul 2 are centrala termica pe gaz,inatalatii(electrice,apa si canalizare noi),este izolat exterior si are acces in gradina din spate ingradita cu un gard din fier forjat si poarta de acces.
  Pretul este usor negociabil se accepta si plata in doua rate dar a doua rata sanu depaseasca 6 luni de la semnarea antecontractului si la achitarea a jumatate din suma totala.Rugam seriozitate maxima.
  Pt.vizualizarea mai multor poze va pot trimite pe email cu fiecare camera si spatiu in parte

  Share prin email Share on Facebook Share pe Twitter Share pe Google+ Share pe LinkedIn Pin pe Pinterest

  Informatii utile

  • Contact Manager: Murgoi Viorel - 0722207034 / office@svimobiliare.ro
  • Aceasta proprietate a fost vizualizata de 592 ori de la data publicarii
  • Firma noastra se ocupa de toate demersurile juridice , tranzactionale si funciare a tranzactiei.
  • Consultanta juridica , funciara si financiar bancara este gratuita!
  • Publicitatea , publicarea , prezentarea si promovarea de orice tip a proprietatilor , sunt incluse in gratuitatile oferite de fima noastra.
  • Comisionul practicat de agentie este de 2% doar in momentul vanzarii/cumpararii proprietatii sau 60% din valoarea unei chirii in momentul inchirierii.
  • Toate proprietatile aflate in baza de date a agentiei sunt verificare si corespund din punct de vedere juridic si funciar.
  • Pentru plasarea de reclame publicitare pe site-ul nostru va rugam sa consultati pagina Advertise
  • Va stam la dispozitie telefonic in fiecare zi dupa ora 9:00 AM
  • Toate informatiile clientilor si partenerilor nostri sunt confidentiale.
  • Cloud hosting starting at $49.95,24/7 premium technical support, cPanel,WHM, SSH access